Business Development

Home > Producten en diensten > Business Development
business-development
business-coaching-current
business-and-education-current

Aan de slag

Van idee, brainstorm tot het eindplaatje. Hoe ontwikkel ik business, wat komt er bijkijken, hoe weet ik of de markt rijp is, welke kansen zijn er? Ga ik als ondernemer mij richten op een hele nieuwe markt (new business) of business op een innovatieve manier ontwikkelen in een bestaande markt? Hoe realiseer ik mijn bedrijfsdoelen? Bij business development komen deze en vele andere vragen bij elkaar.

Wij helpen ondernemers om markten te ontwikkelen, in bestaande markten de business te innoveren om produkten en diensten weg te zetten. Business development doen wij waar mogelijk in nauwe samenwerking met het onderwijs om optimaal gebruik te maken van actuele (markt)kennis en jong ondernemend talent.

Het aanbod

  • Marktverkenning- en analyse
  • Business strategie
  • Macro- economische studies
  • Bedrijfseconomische analyses
  • Produkt/dienst ontwikkeling
  • Benchmarking
  • IT en business
  • Financiële vraagstukken