Business & Education

Home > Producten en diensten > Business & Education
business-and-education
business-coaching-current
business-development-current

Onderwijs en bedrijven verbinden

Onderwijsinstellingen zijn continu opzoek naar verbindingen met het bedrijfsleven en de overheid. Weten wat er in de markt speelt en daar snel invulling aangeven in het onderwijs is van groot belang voor de concurrentiepositie van markt en onderwijs. Studenten en docenten hebben daar behoefte aan.

Bedrijven willen effectieve maar ook efficiënte relaties met onderwijsinstellingen. De marktvraag zo snel als mogelijk bij de goede opleiding plaatsen en de samenwerking gestalte geven. Binnen Business & Education ontwikkelen wij produkten en diensten die het onderwijs, bedrijfsleven en de overheid helpen succesvolle partnerships en verbindingen aan te gaan.

Studenten zullen steeds meer een eigen business starten vanuit de studie. Stages, afstudeeropdrachten en de mogelijkheden van ICT zijn belangrijke triggers voor hen. Het omzetten van onderwijskennis in diensten en produkten voor het lokale en internationale bedrijfsleven wordt belangrijker.

Ons aanbod varieert van consultancy werkzaamheden tot het ontwikkelen van produkten en tools voor studenten en docenten. Voor bedrijven en overheid vervullen wij desgevraagd de rol van intermediair om de goede match, de inrichting van het project en het projectmanagement uit te voeren. Enkele voorbeelden van ons aanbod en dienstverlening

  • Participeren in onderwijs & innovatie projecten
  • Deelname in het proces van curriculumontwikkeling
  • Deelname in het proces van innovatie en subsidieaanvraag
  • Participeren in project/stuurgroep
  • Ontwikkelen van (software)tools